KultúrSOKK | CreationFunDay

Programok betöltése
  • Ez az program elmúlt.

CreationFunDay

A fiatalok laza, kötetlen együttlétét szolgáló irodalmi-zenei programsorozatban ezúttal a – Peron Tehetségközpont által felkarolt és mentorált – CreationFunDay Zenekar ad koncertet.

Ők maguk így vallanak a zenekarról, s a közös munkáról:

“Zenekarunk még az év elején kapott egy nagyon jó ajánlatot a Peron Tehetségközponttól. Ezt egy nagyon nagy lehetőségként kezeltük és éltünk is vele. Így belekezdtünk a közös munkába. A program ideje alatt azt vettük észre, hogy sokkal jobban összekovácsolódtunk és ezáltal sokkal könnyebben megy a közös munka is. Próbáljuk a zenéinkbe belefoglalni mindannyiunk érzéseit. Persze van, hogy ezzel a megszokott normákat elengedjük és próbálunk új dolgokat kipróbálni, ebben nagyon sokat segítenek a mentoraink a tanácsaikkal, személyes történeteikkel. Azokat a tanácsokat, amiket magunkénak érzünk, és úgy gondoljuk, hogy a tanács mellett is önmagunk maradhatunk meg is fogadjuk és beépítjük a zenénkbe. A próbáink mindig nagyon vidáman telnek, sokat szoktunk bolondozni, ami könnyíti számunkra a kreativitást és a baráti kapcsolataink fejlesztését. Próbáljuk közösen meghatározni a céljainkat és azokat a szemünk előtt tartani és dolgozni értük, illetve támogatni egymást mindenben.”

A művészet nem ART programsorozatot váltó KultúrSOKK azokról a fiatalokról – és azoknak a fiataloknak – szól, akik kíváncsiak a “helyi erőkre”, szívesen töltik idejüket egymás és a kultúra társaságában.
A sorozat megálmodói azt a cél tűzték maguk elé, hogy a városban és a környékben élő fiatal alkotókat összehozzák a közönséggel. Mindezt kötetlen – és ha úgy adódik, féktelen – buli keretében.
2021. október 09.

Részletek

Dátum: 2021.10.09.
Időpont: 18:00 - 19:30
Jegyár: 500 Forint
Program kategória:
Program címkék:

Helyszín

József Attila Művelődési Ház

Táncsics Mihály u. 61.
Tatabánya, 2800 Magyarország

+ Google Térkép

Telefon:

06-34/787-480